Europarlamentarul PSD Carmen Avram susține că Rovana Plumb nu a fost „respinsă” pentru portofoliul de comisar european, ci doar suspendată. Mai mult, Avram afirmă că Plumb „are toate șansele de a merge mai departe”.

Că să fie foarte, foarte clar pentru cei care se bucură acum că au mai dat o lovitură împotriva României, Rovana Plumb nu a fost ‘respinsă’. I s-a suspendat!! procedura de audiere în comisia de transport, pentru a-i da timp să-și rezolve problema considerată ‘conflict de interese’. Dacă reușește, are toate șansele de a merge mai departe.

Dar, totuși, cât e de trist ce se întâmplă în această țară! Cât e de trist că există români care sfâșie români, că să poată sluji aiurea! Cât e de trist că, din 10 candidați ‘cu probleme’- dintre care unii chiar au fost dovediți că au călcat strâmb-doar Rovana Plumb (victima a unei groaznice campanii de denigrare și de hărțuire) e cea care trebuie să suporte consecințele! Tare, tare trist”, a scris Avram pe Facebook.

Comisia JURI a decis însă cu totul altceva. Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, joi, cu unanimitate de voturi (20 de voturi pentru, zero voturi împotriva), să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asumă funcția de comisar european, a anunțat Mediafax.

Comisia JURI va informa CE că acest conflict de interese este din cauza faptului că Rovana Plumb a luat un împrumut de 800.000 de lei de la Elena Loghin, împrumut nespecificat în declarația de avere depusă la Bruxelles, au adăugat sursele citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here