Cât a pierdut Rusia din cauza agresiunii împotriva Ucrainei. Începutul colapsului economiei ruse

Economia Rusiei a pierdut deja 3 trilioane de dolari din cauza agresiunii la scară largă împotriva Ucrainei. Acest lucru a fost anunțat de directorul științific al Institutului Ucrainean de Conducere Economică, Yaroslav Romanchuk, pe blogul său, informează unian.net.

„În mai puțin de o săptămână de război, inițiatorul acestuia, agresorul, a pierdut aproape un trilion de dolari. Și dacă luăm în considerare scăderea radicală a valorii activelor, imobilelor, terenurilor, economiilor, o deteriorare bruscă a accesului la piața creditului și sistemul de plăți, atunci pierderile vor depăși trei trilioane de dolari”, a menționat expertul.

Și aceasta, potrivit expertului, este doar începutul prăbușirii economiei ruse.

„Deci pentru cine luptă Putin? Pentru bunăstarea rușilor? Vedeți singuri. Pierderile sunt pur și simplu înfricoșătoare. Și acesta este doar începutul. Nu vor exista bani pentru omul obișnuit. Nu vor mai exista călătorii în străinătate. Nu vor exista servicii financiare familiare și bunuri de larg consum. Internetul – ”castrat”. Ideologie oficială. Totul în linie cu președintele. Ritualuri obligatorii de loialitate. Și atât”, a rezumat Romanchuk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here