Potrivit datelor oficiale, Bucureștiul rămâne în topul noilor îmbolnăviri zilnice raportate. În Capitală, în spitalele Covid doar o treime din paturi sunt neocupate, iar în cazul Terapiei Intensive jumătate.

Conform raportărilor realizate de catre unitățile sanitare in platformă, în prezent, dintr-un numar de 214 paturi destinate ATI, un număr de 109 sunt neocupate. În ceea ce privește paturile pe secții, dintr-un număr de 1.714, un număr de 589 sunt neocupate. Procesul de ocupare a paturilor este în dinamică în funcție de evoluția clinică a pacienților, precizează Ministerul Sănătății.

Alte 1.328 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în România în ultimele 24 de ore, bilanțul ajungând la 69.374, potrivit datelor publicate sâmbătă de Grupul de comunicare strategică.

Numărul deceselor din ultima zi a fost de 50. Cel mai mare număr de cazuri noi a fost înregistrat în București, respectiv 202. 83 de noi îmbolnăviri au fost raportate în Prahova și 70 în Argeș.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.309. Dintre acestea, 473 sunt internate la ATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here