Cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce au găsit la autopsie medicii de la IML

Inquam Photos/ Octav Ganea

Actorul Costin Mărculescu, ce urma să împlinească 51 de ani peste două săptămâni, a murit din cauza unui infarct, au stabilit medicii legiști de la IML, în urma necropsiei, conform raportului preliminar. Ei au confirmat că Mărculescu suferea de o afecțiune cardiacă. Încă nu sunt finalizate rezultatele examenului histopatologic și ale examenului toxicologic, care ar trebui să ofere detalii despre ce anume a provocat, concret, infarctul și dacă artistul consumase anumite substanțe.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile. Potrivit mai multor surse, actorul ar fi avut probleme financiare, fiind executat de bancă pentru un împrumut nereturnat, după ce afacerile sale au suferit pierderi

Cine a fost Costin Mărculescu

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și „Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae „Al patrulea gard lângă debarcader”.

În 1986 a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, „Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în sute și sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate. A jucat împreună cu mai mulți actori că Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here