Jurnalistul Vitalie Cojocari (Pro TV) a prezentat, vineri, dialogul purtat prin SMS de către Răzvan Cuc și Mădălina Mezei în ziua moțiunii de cenzură. Răzvan Cuc i-a cerut Mădălinei Mezei informații despre parlamentarii care plecau spre Bucureșți.

Pro TV mai afirmă că Răzvan Cuc a sunat la SRI pentru a se asigura că nimeni nu va interveni după după ce avioanele vor fi blocate la sol.

Iată mesajele schimbate de Cuc și Mădălina Mezei.

10 octombrie, ora 09.00

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Mai uitați-vă pe SATU mare
Dacă a plecat vreunul”

Mădălina Mezei, directorul Tarom
”Bună dimineață
Da 1”

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Cine?”

Mădălina Mezei, directorul Tarom
”Petretchi”

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Ok
Aștept numele
Celei care v-a sunat
Sau după veniți să îmi Spune-ți (sic!)”

Mădălina Mezei, directorul Tarom
”Mă chemați Dvs”

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Da”

Petretchi este deputat, reprezentant al grupurilor minoritare.

Citește și Bișniță cu candidați. În ce constă afacerea Voiculescu – Bruynseels, câți bani sunt în joc și de ce crapă

Știrile de la ora 19:00 pot fi urmărite live, integral, aici https://stirileprotv.ro/protvnews/Funeraliile Reginei-mamă Elena. Sicriul cu osemintele, depus în Catedrala de la Curtea de Argeş https://bit.ly/2MSCaVn

Publicată de StirileProTV pe Vineri, 18 octombrie 2019

Ministrul demis al Trransporturilor, Răzvan Cuc, a recunoscut senin, vineri, într-o conferință de presă, că s-a întâlnit miercuri seară cu Mădălina Mezei și că i-a cerut o listă cu parlamentarii care vin la Bucureșți să voteze moțiunea de cenzură. Solicitarea lui Cuc a fost ilegală, el încălcând astfel legea datelor cu caracter personal.

Am întrebat-o ce parlamentari vin, că să știu că totul e în regulă”, a recunoscut ministrul Cuc.

Dânsa m-a contactat, mi-a spus că trebuie să-mi comunice ceva important. M-am întâlnit pe la 21:30. A venit însoțită de fratele ei. Mi-e spus că ar fi contactat-o cineva de la SRI care i-ar fi spus de niște aeronave că vor fi reținute la sol”, a declarat ministrul.

Eu nu am contactat pe nimeni de la SRI. I-am spus că nu știu și nu mă interesează. Eu, la rândul meu, am un contact instituțional cu SRI și dacă există o asemenea informație, sunt convins că în primul rând m-ar fi înștiințat pe mine. I-am cerut doamnei Mezei să-mi prezinte și mie numele persoanei de la SRI care a sunat-o să-i spună de aceste curse. Atâta tot. Și dânsa nu mi-a răspuns la niciun mesaj”, a declarat Răzvan Cuc.

Cuc a negat vehement însă că a solicitat că avioanele să fie reținute la sol. „Ca să ții un avion la sol trebuie să aibă niște probleme tehnice. Cui să cer, să mă duc eu la piloți, să scot o piulița, un senzor?”, a declarat Cuc, batjocoritor.

Sursa foto: captură tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here