CEx PSD: Eugen Teodorovici a intrat în birou peste Mihai Fifor: Unde e șobolanul ală?

sursa: Inquam Photos/Octav Ganea

Eugen Teodorovici a avut o reacție dură la adresa lui Mihai Fifor, după ședința CEx de marți seara, potrivit Digi24. Fostul președinte al PSD a plecat în căutarea lui Fifor pe holurile sediului PSD, când a auzit că acesta a declarat în direct la o televiziune că Teodorovici și-ar fi dat demisia din funcție. „Unde e șobolanul ală?”, întreba pe holurile partidului Eugen Teodorovici.

În momentul în care Mihai Fifor a intrat în direct la televizor, Teodorovici se afla în altă încăpere. Când a auzit, a ieșit furios din cameră și a început să-l caute prin birouri. Pe holuri s-a întâlnit cu presa și a repetat întrebarea „Unde e șobolanul ăla? A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, spunea furios Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff.

Pe hol s-a întâlnit și cu Viorica Dăncilă, care a încercat să-l calmeze, spunându-i: „Haide, Eugen, vino în birou”.

Însă, fostul ministru al Finanțelor nu s-a lăsat. A intrat până la urmă peste Mihai Fifor în birou unde au avut un schimb de replici chiar în timp ce Fifor încă făcea declarații prin telefon la televizor.

Teodorovici susținea că nu și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD. El și-a pierdut funcția odată cu dizolvarea Biroului Permanent Național, după demisia Vioricăi Dăncilă.

2 COMENTARII

  1. Vă puteți duce in iad cu toții,măi șobolanilor?Absolut toți sunteți guzgani in frunte cu tuta voastră.Dispăreți definitiv să nu ne mai otrăviți viețile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here