Cinci fotbaliști de la FCSB s-au reinfectat cu coronavirus. MM Stoica: Virusul e ticălos, se poate ascunde câteva zile

Victor Piturca. Sursa: Inquam Photos / Mircea Manole

FCSB nu reușește să scape de coșmarul COVID-19: 5 fotbaliști din lotul echipei mari au fost testați din nou pozitiv.

Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Iulian Cristea, Valentin Crețu și Andrei Pandele au fost depistați din nou pozitivi la ultimele teste efectuate în cursul zilei de vineri, 9 octombrie 2020.

Conducerea clubului speră ca aceste rezultate să fie doar o alarmă falsă și așteaptă ca acestea să fie repetate. Deocamdată, cei cinci fotbaliști repozitivați, conform prosport.ro, nu vor mai face antrenamente alături de echipă.

FCSB a trecut printr-o situaţie de-a dreptul dramatică înainte şi după meciul cu Backa Topola, când nu mai puţin de 15 fotbalişti s-au îmbolnăvit.

Federaţia a anulat cele două partide internaţionale cu Bulgaria pe care urma să le joace România U17, după descoperirea a două cazuri pozitive de COVID-19.

De asemenea, la naţionala U19 au fost doi jucători care au prezentat simptome şi atât ei, cât şi contacţii direcţi au fost izolaţi şi vor face noi teste.

MM Stoica l-a luat la ţintă pe doctorul Mihai Meiu, pe care îl face vinovat că nu se anulează acţiunea.  „Virusul e ticălos, se poate ascunde câteva zile. Dacă în viitorul apropiat, se va infecta vreun tânăr internațional, nu vă veți spăla pe mâini cu toată Dâmbovița și afluenții săi„, a scris MM Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here