Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioase ale familiei Biden

Tony Bobulinski, un fost partener de afaceri al lui Hunter Biden, va preda FBI înregistrările privind afacerile lui, relatează Fox News.

„Mâine mă voi întâlni cu membrii comitetului Senatului în legătură cu această problemă și voi furniza FBI dispozitivele care conțin dovezi care confirmă ceea ce am spus aici în această seară”, a declarat Tony Bobulinski într-o conferință organizată de echipa de campanie a lui Donald Trump.

John Roberts de la Fox News a precizat că Bobulinski va preda către FBI toate dispozitivele sale electronice şi înregistrările cu privire la afacerile lui.  

Fostul partener de afaceri al familiei Biden a declarat, miercuri, ziarului New York Post, că fostul vicepreşedinte al SUA, Joe Biden, era un participant activ într-o schemă de familie, cu scopul de a scoate milioane de dolari din parteneriatul cu o firmă chineză dubioasă.

Astfel, au fost scoase la iveală mai multe mesaje. În unul din ele, Bobulinski vorbea despre cum vor fi împărţiţi banii într-o viitoare companie. 10% erau puşi deoparte pentru „Barosan” („the big guy”).

Mai multe surse citate de Fox News dezvăluiau că „Barosanul” era Joe Biden.

Bobulinski confirmă că „e-mail-ul este autentic” şi că, într-adevăr, „Barosanul” era fostul vicepreşedinte al SUA şi actualul candidat în alegerile prezidenţiale.

„Ceea se afirm este o realitate. Ştiu că este o realitate pentru că am trăit-o. Eu sunt CEO-ul Sinohawk Holdings care au fost un parteneriat între China, reprezentată de CEFC/directorul Ye şi familia Biden. Am fost adus în companie să fiu CEO de către James Gilliar şi Hunter Biden. Referirea la Barosanul în mult mediatizatul e-mail din 13 mai 2017 este în fapt o referire la Joe Biden. Celălalt JB despre care se vorbeşte în e-mail este Jim Biden, fratele lui Joe”, a declarat Tony Bobulinski.

Între timp, jurnalista de investigații Catherine Herridge a publicat, pe contul de Twitter, mai multe documente în care apare și numele României.

Veriga din România a familiei Biden duce la Puiu Popoviciu. În 2015, acesta l-a angajat pe Hunter Biden să-l apere în dosarul fermei Băneasa. Joe Biden, tatăl lui Hunter, era la aceea vreme vicepreședintele SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here