Europarlamentarul FIDESZ József Szájer (59 de ani) a recunoscut marți că a participat la o „petrecere privată”, ilegală, în Bruxelles, dar susține că nu a consumat droguri. El și-a cerut scuze față de familia sa, colegii și alegătorii săi și a subliniat că este un „obstacol personal” de care nici comunitatea sa politică, nici patria sa nu au fost responsabili, notează telex.hu.
“Petrecerea privată,” cum îi spune Szajer, a fost de fapt o orgie cu homosexuali, potrivit poliției belgiene. Iar József Szájer nu este un europarlamentar oarecare, ci vicepreședinte al Partidului Popular European și unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Viktor Orban, premierul Ungariei. József Szájer se numără, încă din 1988, printre fondatorii FIDESZ, partid care s-a remarcat în ultimii ani prin glorificarea valorilor familiei tradiționale și prin campanii furibunde împotriva mișcării LGBT.

Nu am folosit droguri. Am cerut să mi se facă un test pe loc, dar polițiștii nu mi-au făcut. Poliția susține că au găsit pastile de extasy, dar nu sunt ale mele și nu știu cine și cum le-a adus. Regret profund că am încălcat restricțiile anti-COVID, a fost un gest iresponsabil din partea mea. Sunt gata să plătesc amenda. Îmi cer scuze familiei mele, colegilor mei, votanților mei. Îi rog să-mi evalueze pasul greșit în lumina celor 30 de ani de muncă devotată. Greșeala este a mea, sunt singurul responsabil. Adresez rugămintea ca subiectul să nu fie extins asupra țării mele sau asupra partidului meu politic”, a declarat el.

O orgie de homosexuali, la care au participat 25 de persoane, a fost întreruptă vineri de polițiști în centrul Bruxelles-ului, potrivit presei belgiene, pentru că limita pentru adunările private este de 4 persoane. Printre cei prezenți la „gang bang” s-a aflat inclusiv un europarlamentar și unii diplomați.

În momentul descinderii la locul orgiei, la etajul unui bar, europarlamentarul ar fi încercat să fugă pe acoperișul clădirii, s-a accidentat și a fost prins de polițiști, după care a invocat imunitatea parlamentară.

La fața locului, polițiștii au găsit alcool și narcotice.

‘Petrecăreții’ au fost amendați dar nu au fost arestați.

*Cine este József Szájer

Szajer, născut în 1961, a facut parte dintre fondatorii Fidesz, în 1988. În 1990 a devenit membru al Parlamentului de la Budapesta, în perioada 1994-2002 fiind chiar lider al grupului parlamentar al Fidesz. În 2004, a devenit membru al Parlamentului European, iar în perioada 2009-2011 a fost președintele delegației ungare în PE.

Euronews mentionează ca Jozsef Szajer este unul dintre autorii controversatelor amendamente aduse, în 2010, Constituției din Ungaria printre care se află și interzicerea căsătoriilor între persoanele de același sex.

2 COMENTARII

  1. Ce intimplare , mai ceva ca in filmeșe de aventura . Burlanul salvator si pastila fermecata sunt elementele de basm nelipsite din povestea spusa in ziare . Ce roman foileton urmeaza oare ? Fat frumos din lacrima , de data aceasta fara Ileana Cosinzeana in lupta cu balarul motorizat de la Bruxelles s-a ranit in incercarea nereusita de a fugi de propria lui umbra . Oare cite umbre or sa mai apara, in acest inceput ,ce ne arata sau le arata unora cu degetul drumul .Sa fie oare mai mult decit o poveste sau vom vedea un roman foileton parca scris de ucenicii lui Dumas tatal .Vor mai aparea si alti vasnici muchetari ai dreptatii si ai nationalismului crestin sau totul a fost un balon de sapun AMO (cei mai in virsta stiu de ce ) o data ce balonasele , clabucite de atita frecare ,se vor sparge in capul nu stiu cui . Ce provocare , ce pagube la nivel de imagine vor suferi unii , nici doua batalioane de husari ,cu uniforma celebra ,incarcata de fireturi aurii , defilind pe muzica retro , nu puteau provoca o mai mare deringolada imaginativa , in vreuna dintre sarjele de cavalerie atit de apreciate cindva .Vom afla repede daca totul va continua sau poate ca nu .

  2. Ca sa vezi ce intamplare, toate se leaga oricat ar incerca alti unguri de pe aici sa contrazica faptele. De ce a fost tolerat fidesz in PE din randul popularilor ? Acum se poate intelege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here