Ciolacu, după ce Cîţu a spus că PNRR nu poate fi modificat: „Înseamnă că cei de la Comisia Europeană greşesc şi domnul Cîţu are dreptate”

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la sediul partidului, despre afirmaţiile preşedintelui PNL Florin Cîţu, că PNRR nu poate fi negociat sau schimbat, că ”înseamnă că cei de la Comisia Europeană greşesc şi domnul Cîţu are dreptate”. 

Întrebat cum comentează faptul că Florin Cîţu a afirmat că PNRR-ul nu se poate modifica, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Înseamnă că cei de la Comisia Europeană greşesc şi domnul Cîţu are dreptate”.

Preşedintele PSD nu a dorit să comenteze afirmaţiile făcute de Florin Cîţu într-o emisiune, joi seara, la Digi 24. Întrebat despre afirmaţiile lui Florin Cîţu, potrivit cărora la cel mai mic derapaj, ar putea renunţa la guvernul cu social-democraţii, Ciolacu a răspuns scurt: ”Îi urez succes!”.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, joi, la Digi24, atunci, că liberalii nu au făcut o alianţă cu PSD, ci o coaliţie de guvernare, un compromis, care urmăreşte realizarea reformelor promise de liberali.

Cîţu a afirmat că în momentul în care îşi va da seama că mersul reformelor este afectat, va cere sfatul colegilor liberali, însă PNL nu se va retrage de la guvernare, deoarece are premierul.

Preşedintele PNL i-a răspuns şi actualului ministru al Finanţelor, Adrian Câciu, care a afirmat că banii împrumutaţi de guvernele liberale s-au dus pe risipă şi că nu mai sunt fonduri pentru plata salariilor la primării şi asigurări sociale.

”Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea când a vorbit de o gaură imaginară prin nu ştiu ce buget, prin 2015. Partea cu auditul, pot să facă, nu asta e problema. Ce deranjează sunt insinuările venite de la preşedintele PSD, când vorbeşte despre aceste lucruri”, a declarat Florin Cîţu, la Digi24, după ce a fost întrebat cum comentează afirmaţiile ministrului Finanţelor, Adrian Câciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here