Ciolacu, întrebat dacă se va vaccina împotriva SARS-CoV-2: „Sigur!”

Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că se va vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2, adăugând că se bucură de faptul că vaccinul este opţional. Ciolacu subliniază că specialiştii sunt cei care trebuie lăsaţi „să explice de ce este bine să se vaccineze lumea”.

Întrebat miercuri seară, într-o emisiune televizată, dacă se va vaccina împotriva noului coronavirus, Marcel Ciolacu a răspuns afirmativ.

„Sigur! Am şi spus: sper să nu mă vaccinez înaintea mamei mele, pe care nu am văzut-o de cinci luni şi care cu toţi fraţii am izolat-o, săraca, în casă. Dar, categoric, mă voi vaccina. Este singura posibilitate. Mă bucur, totodată, că vaccinarea nu este obligatorie în România. Fiecare om trebuie să decidă singur. Dar ne-a ajutat Dumnezeu să avem specialişti care trebuie să ia locul nostru, al politicienilor, să vină la televizor şi să explice de ce este bine să se vaccineze lumea”, a afirmat Marcel Ciolacu miercuri seară, într-o emisiune la România Tv. 

Întrebat ce ar trebui făcut în privinţa celor care vor refuza vaccinarea, Ciolacu a susţinut că în cazul lor ar fi nevoie de „o monitorizare aparte” din partea autorităţilor. „Trebuie să insistăm şi trebuie să existe, aici statul trebuie să aibă o monitorizare aparte, ca să nu mai devină focare”, a adăugat liderul social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here