Cîrstoiu: Nu îmi pun problema să mă retrag; nu înţeleg de ce este această îndârjire a atacurilor la adresa mea

Sursa: Inquam Photos / George Calin

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara, la B1TV, că nu îşi pune problema să se retragă din cursa electorală şi nu a existat în cadrul coaliţiei o discuţie privind retragerea sa.

„Eu sunt candidatul alianţei PSD-PNL. Aceasta a fost discuţia finală a întâlnirii pe care am avut-o acum două zile. Cumva e ciudat că acolo e o întâlnire între oameni serioşi şi cumva e ciudat să discutăm pe surse şi eu nu prea discut pe surse, eu discut pe realitate. Realitatea zilei este că sunt candidatul coaliţiei PSD-PNL, simt susţinerea liderilor alianţei şi, mai mult de atât, eu cred că trebuie să o spun răspicat, nu îmi pun problema să mă retrag”, a spus Cîrstoiu, potrivit Agerpres.

Răspunzând unei întrebări, el a precizat că nu a existat o discuţie în cadrul coaliţiei privind retragerea sa din cursa pentru Primăria Capitalei şi consideră că „mizeriile” şi „poveştile” apărute în spaţiul public la adresa sa sunt generate de interesele „unora din spatele Primăriei Capitalei”.

„Eu am plecat de la Guvern cu decizia coaliţiei că rămân în continuare candidatul coaliţiei, pentru că, până la urmă, coaliţia mi-a propus mie acest lucru, nu m-am dus eu la coaliţie, am bătut în uşă şi am spus: Bună ziua, vreau să candidez! Nu îmi trecea prin cap aşa ceva (…) Am fost, la un momentan dat, candidatul comasat, candidatul pentru moment, am avut multe apelative de acest gen (…) Probabil că toate discuţiile astea sunt alimentate de aceste poveşti, că îmi place să le spun aşa frumos, nu mizerii, că, de fapt, sunt mizerii din spaţiul public şi cred că e cumva atipic. Dacă sunt candidatul situat pe locul trei, cum spune toată lumea, care nu are nicio şansă, chiar nu înţeleg de ce este această îndârjire a atacurilor la adresa mea (….) Sunt convins că miza sunt interesele unora din spatele Primăriei Capitalei. Ştiţi cum este povestea asta? Ca şi cum nişte lupi în haine de oaie încearcă să mă transforme, să transforme oaia în lup”, a mai spus Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu: Eu sunt într-o cursă şi merg până la capăt. E o luptă pentru sănătatea oraşului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here