Cîţu: Activitatea operatorilor economici care nu respectă măsurile de combatere a pandemiei, suspendată

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a propus instituirea măsurii complementare de suspendare a activităţii pe perioadă determinată pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de combatere a pandemiei, a anunţat miercuri, după şedinţa de Guvern, prim-ministrul Florin Cîţu, potrivit News.ro.

”Tot in hotărârea de astăzi  a CNSU a apărut un lucru nou. E o propunere pentru elaborarea unui act normativ prin care să fie instituită o măsură complementară de suspendare a activităţii pe perioadă determinată pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de combatere a pandemiei”, a afirmat premierul

El a precizat că au fost multe discuţii în momentul în care au fost relaxate condiţiile pentru anumiţi operatori,economici.

”Din păcate, chiar dacă unele restricţii au rămas în vigoare, vedem foarte mulţi operatori economici care nu respectă aceste restricţii. Această propunere vine exact pentru un act norlativ care să reglementează această situaţie şi vor fi mai multe propuneri acolo”, a conchis Florin Cîţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here