Cîțu, despre documentul controversat privind lupta pentru șefia PNL: „Colaboratorii mei au emis foarte multe documente în exces de zel”

  Florin Citu/Alexandru Muraru, Facebook.
  Florin Citu/Alexandru Muraru, Facebook.

  Premierul Florin Cîţu a declarat că documentul prin care susţinătorilor săi le sunt date indicaţii privind strategia de comunicare în campania internă ar fi apărut dintr-un „exces de zel” al unui colaborator, iar cei care susţin că documentul e real, cum e cazul lui Ludovic Orban, să vină cu probe.

  „Colaboratorii mei au emis foarte multe documente în exces de zel. Nu îmi aduc aminte să fi văzut documentul. Cine vine cu aceste acuzaţii să aducă şi probe că e un document real.”, a declarat, iniţial, Florin Cîţu. Apoi, premierul le-a cerut celor care spun că documentul e real să vină cu probe: „Cei care spun că e un document real, să vină şi cu probe”.

  Florin Cîţu a subliniat că nu a ştiut de acest document şi nu poate să avea cunoştinţă de tot ceea ce fac consilierii săi. Referitor la acuzaţia lui Ludovic Orban, prin care şeful partidului cere demisia celui care foloseşte resurse ale statului pentru campania internă, premierul i-a cerut liderul PNL să vină cu probe.

  „Orban trebuia să vină cu dovezi că e veridic”, a subliniat Florin Cîţu.

  1 COMENTARIU

  1. Apar ca ciupercile dupa ploaie fel de fel de astfel de fake-uri unele facute intentionat altele inventate .Ba ca s-au strins si numarat – pentru a nu stiu cita oara tot felul de saci cu voturi , ba ca un colaborator scrie nu stiu ce brasoave si incintat sta la TV in pijama si isi admira capodopera , ba ca vaccinurile au costat prea mult , ba ca prea putin , ba ca poza cu singularul e umilire , ba ca nu-i si daca nu-i ce atita paguba-n ciuperci si uite asa ne mintim cu toti de dimineata pina seara tirziu .Din lipsa de idei (anul electoral este tocmai in 2024 )unii incerca – din greu – sa se mentina in centrul atentiei .
   Din nefericire pentru ei premierul a captat intreaga societate .Va cistiga mai tot ce i se pune in fata mai pe toate palierele de discutie .Cistiga si alegerile in PNL , cistiga si banii din PNNR , cistiga si votul celor ce s-au retras benevol din a mai sustine PNL, cistiga si votul nehotaritilor ce abia asteapta a avea pe cine vota si cum nimic nu il poate opri va transforma totul pina in 2024 .

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here