Cîţu, înaintea întâlnirii cu PSD: Cine ştie, poate astăzi îşi vor cere scuze

  Foto: INQUAM/George Călin
  Premierul Florin Cîţu a comparat, înainte de întâlnirea cu delegaţia PSD, situaţia economică a României de acum cu cea din timpul guvernărilor social-democrate, transmite.
  ”În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflaţiei din UE 3 ani la rând. Mai clar, România a condus topul ruşinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialişti. Rata inflaţiei în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu şi-au cerut scuze în faţa românilor pentru o astfel de „performanţă”. Cine ştie, poate astăzi este ziua în care îşi vor cere scuze”, scrie Florin Cîţu, citat de News.ro.
  Premierul consoderă că este o zi bună pentru a mai demonta ”un fake news”.
  ”Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflaţie. Astăzi România este pe locul şase în UE cu o rata a inflaţiei de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creştere economică, cea mai rapidă revenire economică şi am scos România din topul ruşinii. Asta înseamnă guvenare pe principii liberale”, afirmă Cîţu pe Facebook.
  El anunţă că Guvernul pregăteşte măsurile pentru perioada post-pandemie şi pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toţi românii.

  1 COMENTARIU

  1. Asteptam de la actuala guvernare sa prezinte public toate realizarile ce tin de cerintele cetatenesti aduse in spatiu public, la nivel de discutie ,de catre cetatenii tarii in ultimii ani si care sa fie prezentate pe un site specializat cumulind toate realizarile diferitelor ministere aflate sub conducerea coalitiei de guvernamint si a primului ministru .

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here