Cîţu, întrebat dacă a verificat autenticitatea documentului cu antetul Guvernului: „Eu nu pot să comentez decât pe baza unor documente oficiale”

Sursa: Facebook

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă a verificat dacă este documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL, că nu poate comenta decât pe baza unor documente oficiale. Prim-ministrul a mai spus că nu poate comenta documente editabile care apar în presă, chestionat despre semnătura electronică a Mioarei Costin, consilier de stat, care apare pe documentul respectiv, iar în Guvern nu există semnături electronice pe documente.

„Eu din funcţia de premier pot să comentez doar pe documente oficiale. Ceea ce înţeleg eu prin document oficial este unul înregistrat. Niciodată nu a fost înregistrat, nu mi-a fost prezentat un astfel de document. Documente editabile, fiţuici care apar în presă nu pot să comentez. Eu pot să comentez doar documente oficiale”, a explicat Florin Cîţu, întrebat despre faptul că pe document apare numele consilierului de stat Mioara Costin şi al Danei Păcuraru, transmite News.ro.

Chestionat mai departe despre acea semnătură electronică ce apare la autorul documentului, premierul a răspuns: „Eu cred că noi înţelegem diferit ce înseamnă semnătură electronică. În Guvernul nu avem o astfel de semnătură electronică”.

Florin Cîţu a declarat, marţi, că cei care susţin că documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL este unul adevărat, atunci trebuie să prezinte şi probe în acest sens.

În schimb, Ludovic Orban a declarat că sunt o serie de elemente care dau o anumită veridicitate documentului de la Guvern referitori la strategia de campanie a echipei care îl susţine pe prim-ministrul Florin Cîţu la şefia PNL. El a reinterat că persoana care a elaborat documentul respectiv nu are ce căuta la Palatul Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here