Cîţu: Toate investiţiile aflate în derulare merg mai departe. Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani

Foto: INQUAM/George Călin

Toate investiţiile aflate în derulare vor merge mai departe, afirmă premierul Florin Cîţu într-o postare pe Facebook, adăugând că Guvernul alocă şapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri judeţene şi comunale care nu pot fi finanţate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse, transmite News.ro.

”Toate investiţiile aflate în derulare vor merge mai departe. Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani”, a anunţat premierul pe pagina sa de Facebook.
El a anunţat că Guvernul alocă şapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri judeţene şi comunale care nu pot fi finanţate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse.
”România trebuie să treacă la etapa următoare, trebuie să avem drumuri asfaltate în toată ţara!”, conchide şeful Executivului.

1 COMENTARIU

  1. Vedem cu usurinta semnalele trimise in teritoriu de catre actualul premier . Bani noneuropeni vor fi alocati spre a se reface infrastructura comunitara . Localitatile , functie de proiectele prezentate si de dovezile ce tin de modalitatea de punere in practica a acestor proiecte, vor primi sume de bani etapizat .In acelasi timp vedem cum banii de la PNNR vor veni si ei peste o luna undeva in luna august , la sfirsit , sau luna septembrie pina in data de 15 ale lunii , moment in care vor fi facute si alegerile generale din PNL. In paralel vom asista la alegerile din teritoriu , filialele din PNL, ce vor desemna mai vechi sau mai noi cistigatori , ce se vor exprima in clar asupra deciziei luata in filiale desemnind, ca si sustinere data, noul sef PNL -CITU .motiunea de cenzura depusa de PSD nu are sorti de izbinda . PNL a anuntat ca nu voteaza in plen si probabil la fel vor anunta si partenerii din coalitie . Presedintele natiunii este singurul actor politic ce numeste un premier desemnat ce incearca a coagula o majoritate si singurul ce poate fi numit in acest moment este tot CITU. Alegerile anticipate nu pot avea loc – Decizia CCR a eliminat aproape in totalitate aceasta posibilitate .Alegerile anticipate pot fi facute doar in urma unui consens general unde toate fortele politice parlamentare si presedintele tarii trebuie sa zica DA .Va imaginati cum aceasta situatie este imposibil de construit .Premierul Citu este nevoit a guverna tara si a respecta angajamentele luate de catre partidele cistigatoare din coalitie fata de cetatenii nartiunii si fata de acordurile cu reprezentantii UE.Urmarea este bine cunoscuta : se vor reintroduce din nou ordonantele de urgenta care o data prezentate produc efecte , iar parlamentul are tot timpul , pus la dispozitie de lege ,sa le analizeze si sa le voteze . Timpul nu ne iarta si deciziile sunt DE URGENTA – ca dealtfel si numele ordonantelor de acest fel . Urgenta este si punerea in practica a cerintelor populare si respectarea angajamentelor catre UE .< Mai de urgenta decit asta nu poate fi nimic .Concluzia este simpla si pe intelesul tuturor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here