Cîţu: Vor fi caravane la nivel local, mai ales în mediul rural. Dacă preotul este vaccinat, capătă încredere şi enoriaşii

Foto: INQUAM/Alberto Groșescu

Premierul Florin Cîţu a precizat că a avut sâmbătă o discuţie bună cu reprezentanţii cultelor din Sibiu şi vor fi organizate caravane la nivel local, în special în mediul rural, iar preoţii vor să se implice în campania de vaccinare, transmite News.ro.

„Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanţii cultelor religioase din Sibiu, recunoscute la nivel naţional. Avem nevoie de sprijinul lor pentru campania de vaccinare. Discuţia a fost foarte bună, aici, la nivelul judeţului Sibiu. Vor fi caravane la nivel local, mai ales în mediul rural, iar preoţii vor să se implice. Au avut o solicitare: să existe materiale de informare de unde cetăţenii să se informeze despre vaccinare înainte de a alege să se vaccineze. Şi aş vrea să atrag atenţia asupra unei remarci a unui reprezentat al cultelor, în această discuţie. Pentru credincioşi este foarte importantă puterea exemplului. Dacă preotul este vaccinat, capătă încredere şi enoriaşii în vaccin. Sper ca exemplu judeţului Sibiu să fie preluat de toate judeţele. Avem nevoie de Biserica Ortodoxă Română şi de toate cultele în campania de vaccinare”, a scris Florin Cîţu, sâmbătă, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Bă, nu scăpăm de elena ceaușescu nici după 30 de ani??..proasta aia de la muncă școlită la moscova institutul Pușkin!!.apare peste tot!!.
    Te duci la budă o vezi pe tuta, te duci la crâșmă dai de ea ,deschizi televizorul hop apare tuta, deschizi frigiderul tot de ea dai.. !!..ce treaba are ea cu vaccinarea??.
    În primul rând nenorocita asta a distrus visul unor amărății pensionari!!..nu dunt bsni pentru pensii, dar pentru firmrle de partid sunt??.crucea mă-tii de cretină..
    Du-te dracului în moldova de unde ai venit,bani pentru alocații plua,!!..preturile au luat-o razna si pe asta o doare in …zdă!!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here