Cîţu vrea o discuţie „faţă în faţă” cu cei de la USR: „PNL e în spatele domnului Ciucă 100%”

Foto: INQUAM/George Călin

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, miercuri, că premierul desemnat are mandat să negocieze cu cei de la USR şi speră să mai existe o discuţie, cu acest partid, în cursul zilei. Premierul interimar spune că îşi doreşte cât mai repede un calendar al învestirii Guvernului.

Premierul interimar, care a vizitat un centru de vaccinare, a afirmat că ”încă se negociază şi cu PSD şi cu USR pentru o susţinere în Parlament”.
”Sper să mai avem o discuţie astăzi cu cei de la USR. PNL e în spatele domnului Ciucă 100%. Vedem care sunt concluziile”, a arătat liderul PNL.
Florin Cîţu a precizat că premierul desemnat are mandat să negocieze cu forţele politice.”Poate să vină în PNL şi să ceară flexibilizare, atunci când are ce să fie flexibilizat. În acest moment lucrurile sunt puse invers”, a afirmat el.
Florin Cîţu a arătat că premierul desemnat Nicolae Ciucă are disponibilitatea precum şi atributul de a discuta cu cei de la USR.
”Trebuie să vedem dacă cei de la USR ar accepta această variantă şi după aceea putem să vedem dacă putem reface coaliţia. Dar e nevoie de o discuţie onestă, bărbăteşte. Putem să avem o discuţie cu USR, dacă vom merge în aceeaşi direcţie bine, dacă nu, bineînţeles că nu”, a spus Cîţu, afirmând că îşi doreşte o ”discuţie faţă în faţă”, cu o delegaţia mai mare a partidului, cu cei de la USR.
”Domnul Nicolae Ciucă are atributul, mandatul primit de la domnul preşedinte să discute, chiar să negocieze cu USR. Eu zic că momentul prin care trece România astăzi e prea urgent ca să nu avem această discuţie”, a mai spus Cîţu, arătând că el îşi doreşte un calendar de învestire cât de repede se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here