Clanurile PSD din Craiova prosperă. Sorin Manda, fratele europarlamentarului PSD Claudiu Manda și cumnatul Liei Olguța Vasilescu, este noul director general interimar al Aeroportului International Craiova (AIC), dezvăluie Gazeta de Sud.

Ultima dată administrator și director general la RAT SRL Craiova, funcție din care și-a dat demisia în noiembrie 2020, Manda a fost numit oficial la AIC prin hotărâre a Consiliului de Administrație al Aeroportului.

Sorin Manda îl va înlocui în funcție pe Adrian Predescu, cel care va reveni pe postul de director tehnic, însă tot ca interimar. Contactat de GdS, Manda a confirmat numirea sa în funcția de director general interimar al Aeroportului Internațional Craiova. „Este o nouă provocare pentru mine și sper ca experiența dobândită în administrația locală să mă ajute, mai ales că traversăm o perioadă dificilă, cu o lipsă de predictibilitate în acest domeniu. Sunt multe proiecte în implementare pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Craiova care trebuie duse la bun sfârșit și aici vom avea nevoie și de sprijinul Consiliului Județean Dolj, pentru care aeroportul a fost mereu o prioritate”, a afirmat Sorin Manda.

AIC este o Regie aflată în subordinea Consiliului Județean Dolj, iar în anul 2019 a depășit pragul de 500.000 de pasageri. Sorin Manda a fost director al RAT SRL (societatea care gestionează transportul public în comun din Craiova) din 2015 până în 2017 și în perioada decembrie 2019 – noiembrie 2020. În perioada 2017 – 2019 el a ocupat funcția de administrator public al municipiului Craiova.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here