Clotilde Armand, avertisment pentru PSD și Antene: Voi scoate fiecare factură și fiecare chitanță din Primărie, cu banii dați televiziunilor și presei voastre de propagandă

Clotilde Armand vorbeste in timpul unui protest, desfasurat in Piata Universitatii, in cadrul caruia se cere renumararea voturilor din Sectorul 1, sambata, 11 iunie 2016. Inquam Photos / Adriana Neagoe

Printre primele măsuri pe care Clotilde Armand a anunțat că le va lua, în calitate de primar al Sectorului 1, se numără și publicarea contractelor din mandatul lui Dan Tudorache cu televiziunile de casă ale PSD.

„D-na Firea, d-le Ciolacu, d-le Tudorache și restul bolșevicilor din PSD: sunteți doar o pată roșie din istoria politică a acestei țări! Matematica a învins în Sectorul 1 și voi nu știți matematică. Voi știți să dați bani mașinăriei de manipulare. Iar acele vremuri au apus. Vă promit că voi scoate fiecare factură și fiecare chitanță din Primărie cu banii pe care i-ați dat televiziunilor și presei voastre de propagandă din banii bucureștenilor, apoi am să vin după voi și am să vă pun să returnați fiecare leu cheltuit ilegal”, scria Clodilde Armand, săptămâna trecută, pe Facebook.

Înainte, dar mai ales după scrutinul din 27 septembrie, Antena 3, post controlat de Dan Voiculescu a dus o campanie furibundă împotriva lui Armand, împănată cu fake news-uri de proporții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here