Clotilde Armand dezvăluie contractele: ce posturi TV și site-uri au luat bani de la Daniel Tudorache pentru clipul fals despre „Spitalul de Urgență”

Proaspătul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a dezvăluit duminică ce sume au fost acordate de Daniel Tudorache televiziunilor care au difuzat clipul fals despre spitalul pe care l-ar fi contruit în Sectorul 1. Clipul a fost difuzat în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale.


Am revenit la Companiei de Investiții și Dezvoltare în Sănătate și Domenii de Interes Public – Privat Sector 1 S.A și am reușit să intru în birourile Companiei unde în urma cu câteva zile n-am găsit pe nimeni din cei 40 de angajați.
Despre activitatea acestei companii nu știe nimeni nimic de mai bine de doi ani. Am discutat cu conducerea și am aflat cu ce s-a ocupat. De exemplu, am aflat cât a plătit pentru spotul mincinos interzis de CNA despre spitalul care nu exista difuzat la televiziuni; ce buget are compania; ce investiții au făcut în ultimii 2 ani etc
”, a scris Armand pe Facebook.

Conform documentelor prezentate de Clotilde Armand, banii pentru promovarea mincinoasa a „spitalului” au mers către:

– B1 TV: 100.050 Euro pentru 667 spoturi;

– Romania TV: 69.000 pentru 75 spoturi;

– Digi 24: 69.000 pentru 75 spoturi;

– Luju.ro: 50.000 Euro;

– Luis Lazarus Live: 30.000 Euro;

Spotul legat de Spitalul de Urgență, plătit de Primăria Sectorului 1, a fost difuzat de sute ori pe posturile de televiziune. Conform unei monitorizări Libertatea, spotul a avut peste 500 de difuzări într-o lună (27 iunie – 2 august).

„Campania a strâns 540 de difuzări pe cele cinci televiziuni de știri: Realitatea Plus (122 de difuzări), B1 TV (241), Antena 3 (93), Romania TV (42) și Digi24 (42)”, scria Libertatea.

Am semnalat CNA despre acest spot manipulator chiar în momentul în care a apărut. Am spus aici public că este o minciună. Am rugat televiziunile să nu difuzeze așa ceva. Uite că am avut dreptate. CNA a decis că spotul primarului pesedist plătit din banii cetățenilor este o minciună și a fost interzis.

Acum, solicit primarului să returneze toți banii aruncați pe această minciună. Că nu sunt banii lui de acasă și nici banii d-lui Ciolacu”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here