Clotilde Armand îi demite pe directorii Administraţiei Domeniului Public, Poliţiei Locale şi Direcţiei Investiţii din Sectorul 1, acuzându-i de incompetență și achiziții suspecte

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primăria Sectorului 1 a anunţat, marţi, că directorii Administraţiei Domeniului Public, Poliţiei Locale şi Direcţiei Investiţii au fost demişi, fiind acuzaţi de incompetenţă, lipsă de responsabilitate în cheltuirea banilor şi achiziţii suspecte. Primarul Clotilde Armand afirmă că există un deficit de 700 de milioane de lei, situaţia financiară a Primăriei fiind mai rea decât s-a aşteptat.

„Directorii Administraţiei Domeniului Public Sector 1, Poliţiei Locale Sector 1 şi Direcţiei Investiţii din cadrul Primăriei vor fi demişi din funcţie începând de astăzi, 17.11.2020. Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt: incompetenţă în exercitarea funcţiei deţinute, lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziţii suspecte şi lipsa rezultatelor în beneficiul comunităţii Sectorului 1”, a transmis marţi Primăria Sectorului 1, într-un comunicat de presă.

Potrivit unei analize interne, aceste trei structuri s-ar afla la originea unui deficit bugetar estimat la peste 700 de milioane de lei în acest an.

„Situaţia bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am aşteptat. Am găsit un deficit de peste 700 de milioane de lei în 2020 care pune în pericol plata salariilor şi a contractelor aflate în derulare. Este o situaţie intolerabilă, iar interesele comunităţii Sectorului 1 impun luarea urgentă de măsuri drastice”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here