Centrul de wellness Youness Clinic unde Gelu Oltean și iubita lui Vanessa Youness consumau DMT, un drog halucinogen, de mare risc

Clinica Youness, fondată de Vanessa Youness – arestată alături de fostul șef al DIPI Gelu Oltean, sub acuzația de trafic de droguri – este descrisă în pagina de prezentare de pe internet drept ”un mic colț de rai” care se întinde pe un hectar din pădure, are râu propriu și oferă servicii de 5 stele.

*Clinică de lux printre ulițe și căruțe trase de cai


Pentru cei care nu cunosc zona în care se află ”colțul de rai” al fostului șef DIPI Gelu Oltean și al iubitei acestuia, Vanessa Youness, trebuie spus că acesta este situat la câțiva kilometri de Tărtășești, comuna natală a fostului premier Adrian Năstase, dar și a fostului deputat PDSR Gabriel Bivolaru și a fratelui vitreg al acestuia, liderul MISA, Gregorian Bivolaru.

Zona în care se află centrul de lux se află la marginea comunei Răcari, o regiune săracă, dedicată preponderent culturilor legumicole și unde oamenii locului se folosesc încă de căruțe trase de cai. 

De asemenea, ”pădurea magică” în care se află clinica Youness este foarte aproape de pădurea Bolovani, din Ocolul Silvic Răcari, unde în decembrie din 2003 fostul ministru Ilie Sârbu (socrul lui Victor Ponta) a fost grav rănit în timp ce participa la o vânătoare alături de Adrian Năstase.


Pagina de prezentare a centrului se deschide cu următorul text:

Dragă cititorule,

În primul rând dorim să-ți mărturisim că te-nțelegem.

Îți cunoaștem luptele zilnice și știm cum cotidianul poate semăna cu o junglă de cele mai multe ori. Oricât ai încerca să nu te lași afectat de ele, agitația, deadline-urile, traficul, forfota orașului, diversele roluri pe care trebuie să le îndeplineșți în societate – toate acestea lasă urme în ține. Mintea ți se umple de tensiuni, organismul de toxine și uneori ai vrea să ai la dispoziție un buton magic, care să poată opri lumea toată din mișcare.

Observi mici transformări la ține, sau chiar simptome ale unei boli, pe care nu știi în spatele cărei părți din viață ta să le pui. Pe cine sau ce să dai vină, știind prea bine că acel buton de pauză este doar o fantezie?

Toate acestea ne-au măcinat și pe noi multă vreme. Pentru că povestea clinicii Youness nu începe acum, ci acum mulți ani, când ne-am început explorarea. Ne-a mânat o dorință imensă de a găși un loc care să ofere purificare, vindecare, fericire, iubire și relaxare. Am cunoscut specialișți extraordinari, am văzut locuri minunate, am putut observa cu ochii noștri beneficiile relaxării și ale terapiilor alternative, precum și rolul important pe care îl au energiile pozitive în combaterea bolilor.

Am vrut să avem mai aproape de noi tot ce am văzut mai bun din aceste incursiuni și atunci s-au conturat ideile și principiile care ne definesc acum.

Am adunat cele mai bune ingrediente, ne-am alăturat echipei cei mai buni specialișți din domeniu și ne-am stabilit “tabăra principala” într-o pădure minunată din afara Bucureștiului care pare desprinsă din poveșți.

Am creat apoi programe speciale de prevenire și combatere pentru o sumedenie de afecțiuni (de la cele mai ușoare la cele mai complexe). Vă putem asigura că toate elementele de vindecare pe care le folosim inspiră și expiră iubire și armonie.

Suntem o clinică, însă nu considerăm că avem pacienți, ci doar oaspeți.

Așa că pe ține, oaspetele nostru, vrem să te știm cât mai relaxat, să îți îmbunătățim împreună tonusul general și să-ți oferim sprijin pe tot parcursul drumului spre vindecare. Iar în ziua plecării de la noi să iei cu ține un bagaj plin cu sănătate, energii pozitive, iubire și bunăstare care să te ajute în viitoarele “lupte cotidiene”.

De ce să alegi un Retreat în cadrul locației noastre?

Locația noastră este suficient de departe și ruptă de agitația urbană dar suficient de aproape de ține, pentru prețuirea timpului pierdut pe drum;

Te așteaptă 10.000mp de teren îmbrățișați de pădure, cultură de lavandă, vită de vie, peste 150 de pomi fructiferi variați, pădure și rău propriu;

Vei găși o oază de liniște, în care mintea se poate relaxa și detoxifia de noxele zgomotoase, iar clasicul televizor a fost înlocuit cu o bogată biblioteca cu cărți alese și variate;

Te așteptăm oricând cu brațele și mintea deschisă,

A ta plină de iubire – echipa clinicii Youness”, scriu reprezentanții clinicii.

Pentru a-i convinge pe cei care încă mai stau pe gânduri, plusează și cu alte oferte tentante: ”Având în vedere că suntem peste 70% apă, la clinică ne-am asigurat că avem cea mai bună apă , luând în considerare de asemenea și efectul PH-ului asupra corpului. Astfel, servim și folosim numai apă alkalina Kangen. Pentru că știm efectele pe care le au cuvintele și vibrația sonoră asupra particulelor de apă, în clinica noastră se aude doar muzică și cuvinte de vibrație înaltă”.

Drumul spre ”oaza de liniște” reprezentată de Clinica Youness traversează ”un mic colț de rai”, cu ”cea mai bună apă”. După cum se vede în fotografia de mai sus, nici măcar cei de la Google maps n-au reușit să ajungă mai departe de acst mic colț de rai, deoarece asfaltul dispare și începe ”magia” drumurilor neaoșe. Sursa foto: Google maps.

Amatorii de ”detoxifiere totală a minții și a trupului” primesc asigurări că ”locul în care acestea se întâmplă este la fel de important ca procedura folosită”. ”De aceea am ales să ne poziționăm într-o pădure magică din apropierea Bucureștiului, un mic colț de rai unde vindecarea are sunet de fundal generat de natură”, mai susură ”poeții” marketingului dâmbovițean.

Sursa foto: Youness Clinic

Clinica este dotată cu 44 de locuri de cazare de 5*, bază proprie de tratament și cabinete medicale. Are multiple săli dedicate terapiei, tehnicilor de respirație și relaxare și altor proceduri de tratament, piscină, saună umedă (cu inhalări de propolis, polen, miere și uleiuri esențiale), saună uscată, jacuzzi și săli de masaj, ”în total 10.000m2 de teren în pădure destinat exclusiv relaxării și bunăstării”.

Sursa foto: Youness Clinic

Mai aflăm și că, pentru siguranta si confortul oaspetilor, tot perimetrul este împrejmuit și dotat cu supraveghere video și pază permanentă.

De asemenea, se precizează și că pe proprietate se pot organiza și ”evenimente private (atât personale cât și corporate)”.

Sursa foto: Youness Clinic

Prețul șederii în acest ”colț de rai” este pe măsură: între 60 și 100 de euro pe noapte, în funcție de pachetul de servicii ales.

Sursa foto: Youness Clinic

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here