Daea și globul de cristal: „Nu trece moțiunea, vă spun eu”

Foto: Inquam Photos / George Calin

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat luni, la Sibiu, că moţiunea de cenzură a Opoziţiei la adresa Guvernului PSD nu va trece de votul Parlamentului, transmite News.ro.

Întrebat ce se va întâmpla joi, când va fi dezbătută moţiunea de cenzură, Petre Daea a declarat că nu se va întâmpla nimic, nici la Guvern, nici la ministerul pe care îl conduce, ci la Parlament, însă moţiunea nu va trece. 

„La Guvern, nimic, la minister nimic, la parlament. Nu trece moţiunea, vă spun eu”, a spus, scurt, ministrul Agriculturii. 

Petre Daea s-a aflat luni la Sibiu, unde a inaugurat prima Brânzărie din ţară.

Daea a afirmat duminică, referindu-se la moţiunea de cenzură care s-ar putea solda cu căderea Guvernului, că nu are emoţii, ci îngrijorări, pentru că iniţiatorii sunt oameni cărora „nu le place munca”.

„Nu am emoţii, am îngrijorări. Eu îi cunosc pe oamenii aceştia, sunt oameni care nu le place munca, nu le prea place să construiască, ci să dărâme. Nu prea ştiu să dea, ci să ia. Îi cunosc foarte bine şi ştiu ce au păţit fermierii români înainte de 2017”, a afirmat Daea la Antena 3.

Moţiunea de cenzură „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, semnată de 237 de parlamentari, urmează  să fie dezbătută şi votată joi în plenul Parlamentului, iniţiatorii, dar şi preşedintele Klaus Iohannis, declarându-se convinşi că moţiunea va trece, iar Guvernul va cădea.

FOTO: Inquam Photos / George Calin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here