Dan Petrescu: Mergem în jos şi la nivel naţional şi la nivel de club. Am declarat eu, Hagi şi Popescu, când ne-am lăsat, că va fi mult timp, o să ne regretaţi. Şi aşa a fost

Foto: Dan Petrescu/ Facebook

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fotbaluul românesc merge “în jos” atât la nivel de naţională cât şi la niveel de club, însă el speră ca formaţia clujeană “să ţină steagul sus”, relatează News.ro.

Noi mergem în jos şi la nivel naţional şi la nivel de club. Ne elimină, nici nu mai ştiu din ce ţară, Kazahstan… Toate echipele din România vor suferi, dar eu sper în continuare CFR să ţină steagul sus, iar la anul neapărat trebuie să câştigăm campionatul şi să facem o echipă competitivă pentru Europa. Dar până atunci mâine ar trebui să facem şi noi un joc mai bun şi sperăm să scoatem un rezultat pozitiv. Am declarat eu, Hagi şi Popescu, când ne-am lăsat, că va fi mult timp, o să ne regretaţi. Şi aşa a fost. Din păcate nu s-a făcut nimic ca în fotbalul românesc să mergem în sus, tot mergem în jos, nu sunt talente care vin. Jucătorii români nu mai joacă la un nivel foarte mare. Cel mai bun camapionat din lume este Anglia, noi n-avem un jucător acolo. Atunci noi cum să facem faţă la alt nivel? Cam aşa suntem noi acum în fotbal, când conduci o Dacia şi Mercedes”, a spus Petrescu.

CFR Cluj va întâlni echipa Jablonec, joi, pe teren propriu, de la ora 19.45, în ultima etapă a grupei D din Conference League. CFR Cluj ocupă ultimul loc în grupă şi nu mai are nicio şansă de calificare în faza următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here