Dăncilă, copia fidelă a lui Vadim: Se leagă mai nou și de aspectul fizic al lui Iohannis

  Viorica Dăncilă

  Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă i-a transmis, duminică, la Buzău, contracandidatului său Klaus Iohannis, că, ”decât înalt ca bradul şi… leneş, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare”, provocând hohotele de râs ale sălii, transmite News.ro.

  ”Chiar dacă candidatul Iohannis se uită la mine cu dispreţ, mă mai si jigneşte câteodată, se mai sprijină aşa, cu aroganţă, vreau sa-i spun aşa: Decât înalt ca bradul şi… leneş, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare. Doamne ajută! Vctorie”, a spus ea în finalul discursului rostit la întâlnirea electorală care a avut loc la Consiliul Judeţean Buzău.

  Dăncilă a preluat pe jumătate o expresie populară, lăsându-şi publicul să o intuiască, ceea ce a provocat hohote de râs în sală, ea limitându-se la a înlocui apoi partea ofensatoare cu cuvântul ”leneş”, ea însăşi zâmbind.

  Acest stil a fost îndelung utilizat de extremistul Corneliu Vadim Tudor. În declarațiile sale politice – ca parlamentar și șef al PRM -, dar și în revista și ziarul pe care le-a patronat – România Mare și Tricolorul -, Vadim a dus discursul public la cele mai joase cote.

  S-a legat de înfățișarea inamicilor politici, de eventuale probleme medicale ale acestora, de familiile și etnia lor, și nu a ezitat să inventeze atunci când a fost cazul.

  De altfel, asocierile PSD cu PRM merg și în altă direcție. Codrin Ștefănescu și Lia Olguța Vasilescu sunt două dintre personajele cu cea mai mare expunere în partd. Dar înainte de a fi social-democrați, Ștefănescu și Vasilescu au fost membri ai Partidului România Mare, cu o expunere publică pe măsură și în acea formațiune.

  Nu este de mirare, așadar, că atacurile la persoană, specialitatea PRM și a lui Vadim Tudore, sunt lansate în general pe filiera Vasilescu-Ștefănescu.

  3 COMENTARII

  1. Babeto!!! ,….tu te-ai uitat in oglinda cum arati???? ai cap-pul direct pe umeri, gatul iti lipseste, ti-l-ai rupt din cauza neroziei , Vai de capul tau mahalagioaico cu tot grupul tau de infractori manelisti, grobieni S-a saturat lumea de voi sa tot auda ineptiile voastre Turbati sunteti si fara descernamant la gandul ca ve-ti pierde si faceti tot posibilul sa pierdeti si mai mult Va cunoaste o tara intreaga toti sunt ingretosati de adunaturile pesediste Pe 24 sa ajungeti la lada de gunoi a istoriei

  2. Dăncilă copia fidelă a lui C. V. Tudor ??? Din contra,intre ei e o diferenta de câteva biblioteci. Un pamfletar egal cu o țața ? Poate ar fi fost mai bine s-o comparati ci Grapini,desi sunt difernte si acolo,dar mai mici.
   Nu mai aruncati titluri pentru prosti !

  3. Care-i IMBECILUL de „scârtza-scârtza pe hârtie” care-a scris acest articol cu anusul cà minte nu poate sà aibà.Cum poate sà-l compare pe Vadim cu „analfabeta României”….asta o poate face un reporter pupincurist-pesedist. Mà-ntreb dacà prin redactzia universul avetzi màcar un jurnalist care sà aibà si putzin CREIER pt.a-l corecta pe colegul handicapat mintal. Nu uitatzi cà ziarul „UNIVERSUL” a fost un jurnal de valoare ,nu o foaie de hârtie higenicà.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here