Dăncilă îl acuză pe Ciolacu de o „monstruoasă iresponsabilitate” și îi cere demisia din fruntea PSD și a Camerei Deputaților

viorica dancila
Foto: Inquam Photos / George Calin

Fostul președinte al PSD, Viorica Dăncilă, îi cere demisia actualului șef interimar al social-democraților, Marcel Ciolacu, atât din fruntea partidului, cât și a Camerei Deputaților.

Reacția lui Dăncilă vine după ce Camera Deputaților a adoptat, tacit, proiectul de autonomie a Ținutului Secuiesc.

Într-o postare pe Facebook, Viorica Dăncilă îl acuză pe Marcel Ciolacu de o „monstruoasă iresponsabilitate”.

Redăm postarea Vioricăi Dăncilă:

Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului. Este un precedent periculos și în egală măsură jenant pentru România și pentru Parlament, dar și pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu.

Acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om. Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susține acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzații făcute la adresa PSD în declarația de presă de astăzi.

Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here