Dăncilă îl trage după ea pe Oprea: Ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

sursa: Antena 3

Revenirea liderului UNPR, Gabriel Oprea, în zonele rarefiate ale puterii din PSD nu va fi încurajată de noua echipă de conducere a partidului, coagulată în jurul tandemului Marcel Ciolacu-Paul Stănescu.

Marți, după miezul nopții, în timpul declarațiilor care au urmat CEX-ului, Marcel Ciolacu a lăsat să se vadă iritarea sa când vine vorba de acest subiect.

La un moment dat, Viorica Dăncilă a fost întrebată de un jurnalist ce se va întâmpla cu Gabriel Oprea, acum că ea nu va mai fi șefa formațiunii.

Inițial, Dăncilă a tăcut, Ciolacu a dat semne că nu vrea să se insiste pe subiect, subliniind însă că Oprea nu are un viitor în PSD. ”Gabriel Oprea nu este membru PSD şi nu va fi cât sunt eu interimar”, a precizat Marcel Ciolacu.

Viorica Dăncilă a revenit totuși cu câteva precizări: „Tot ce a fost protocol semnat a fost până la turul doi (…) Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate”, a adăugat fosta șefă a PSD. „Acum încetează totul”, a mai punctat Dăncilă, referitor la situația lui Gabriel Oprea.

Reamintim că liderul UNPR și-a făcut apariția duminică seara, în sediul PSD din Kiseleff 10, ceea ce a stârnit reacții vehemente.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a avut cea mai violentă ieșire pe acest subiect.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here