De ce a votat Teodorovici împotriva legii carantinei: „Nu sunt de acord să fim tratați ca o masă de infractori infectați”

Eugen Teodorovici
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, unul dintre parlamentarii care au votat împotriva Legii carantinei și izolării în camera superioară a Parlamentului, și-a argumentat decizia.

„NU am fost și nici NU voi fi de acord cu așa ceva! Am votat ÎMPOTRIVA legii privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, pentru că NU vreau să-mi bat joc de noi toți și nu sunt de acord să fim tratați ca o masă de infractori infectați”, a scris senatorul PSD pe Facebook, după votul din Parlament.

„Nu vreau și nu voi accepta ca poporul pentru care am jurat cu mâna pe Constituție și Biblie să ajungă sechestrat în România și respins în Europa”, a adăugat Eugen Teodorovici.

2 COMENTARII

  1. Tu crezi ce ai spus? Aduceți amendamente credibile, numai tergiversări faceti! Și romanii se îmbolnăvesc și ne îmbolnăvesc și pe noi, in timp ce voi apărați indolenta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here