Departamentul de Stat al SUA salută victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Departamentul de Stat al SUA felicită România pentru succesul alegerilor prezidenţiale, precizând că SUA aşteaptă cu interes să colaboreze cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a consolida şi mai mult parteneriatul strategic dintre cele două ţări.

„Statele Unite felicită Guvernul şi cetăţenii României pentru succesul alegerilor prezidenţiale. Aşteptăm cu interes să colaborăm cu preşedintele Iohannis pentru a consolida şi mai mult parteneriatul nostru strategic”, a transmis Departamentul de Stat.

Odată cu cea de-a 30-a aniversare a Revoluţiei române, Statele Unite salută oportunităţile de a îmbunătăţi legăturile de securitate, energetice şi economice, în beneficiul ţărilor noastre

„Mulţumim, de asemenea, Aliatului nostru în cadrul NATO, România, pentru sprijinul său ferm pentru eforturile internaţionale de securitate în regiune şi la nivel mondial”, transmite Departamentul de Stat al SUA”, se mai arată în mesajul Departamentului de Stat american cu privire la alegerile prezidenţiale din România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here