Deputată PSD a lovit cu mașina un bărbat pe trecerea de pietoni, după care a plecat de la locul accidentului

Un bărbat de 50 de ani a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu, dar șoferul nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. Surse din anchetă spun că mașina era condusă se deputata PSD, Elvira Șarapatin, care a revenit, ulterior la locul accidentului, conform Mediafax.

Polițiști au fost sesizați prin apel la 112 chiar de către bărbatul acidentat, care locuiește în orașul Novaci, care a spus că a fost victima unui accident în Târgu Jiu, iar mașina care l-a lovit nu a oprit la fața locului.

„Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Târgu Jiu, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, ar fi fost acroșat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei. La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier”, spun reprezentanții Poliției Gorj.

Pietonul și șoferița au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Surse din anchetă spun că femeia care conducea mașina era deputata PSD Elvira Șarapatin.

Aceasta a fost contactată de MEDIAFAX pentru a comenta evenimentul, însă nu a răspuns.

Bărbatul rănit în accident a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele deputatului, pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here