Deputatul-mitralieră, ieșire nervoasă față de membrii PSD care au votat Guvernul Orban: „Nu-i vota nici dracu’”

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Parlamentarul PSD Cătălin Rădulescu, alias „deputatul-mitralieră”, prezent pe holul Parlamentului în timpul votului de învestitură, și-a exprimat mâhnirea după victoria Guvernului Orban.

Cătălin Rădulescu a declarat jurnaliștilor prezenți la Parlament că PNL a câștigat cu „niște trădări din PSD și marea trădare din Pro România”.

„Le dorim succes celor de la liberali, să îndeplinească tot ce și-au propus. Da, noi suntem mulțumiți de activitatea Guvernului Dăncilă și sper ca oamenii în viitor să-și dea seama, după ce vor vedea ce guvern vor avea de-a face, și să evalueze fiecare și, în funcție de cum vor considera, să voteze. Eu cred că foarte multă lume va vota Viorica Dăncilă. Azi au câștigat cu niște trădări din PSD și marea trădare din Pro România. Sunt de părere că fără voturile de la Pro România, că au fost opt, avea 232, n-aveau cum să câștige. Întrebați-l pe Victor Ponta dacă se așteptau opt de la dânsul să trădeze”, a comentat Cătălin Rădulescu.

„Nu-i vota nici dracu’, ca să fie foarte clar. Să mă exprim și butaforic (sic!), și metaforic. Faptul că au fost votați pe listele PSD nu li se datorează lor, ci partidului. Faptul că au plecat la alte partide, asta-i viața”, a declarat deputatul social-democrat în privința parlamentarilor de la PSD care au votat Guvernul Orban.

Cristina Burciu, Elena Hărătău, Eugen Gioancă, Marius Bota sunt aleșii PSD care au votat pentru învestirea Guvernului condus de Ludovic Orban.

Nou Cabinet a trecut de testul Legislativului cu 240 de voturi pentru, cu șapte mai multe decât minimul necesar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here