Deputatul USR PLUS Cătălin Teniță cere CNA-ului desființarea emisiunilor „fantasmagorice” de pe Antena3: Astfel de aberații nu au ce căuta pe un post de știri

Deputatul USR PLUS, Cătălin Teniță, anunță că va sesiza CNA în legătură cu emisiunile „fantasmagorice” de la Antena 3. El se referă la emisiunile în care sunt invitați numerologi care prevăd viitorul.

„Pe Antena 3 Răzvan Dumitrescu stă de vorbă cu un numerolog (whatever that means). Omul în cauză explică că, potrivit proiecțiilor lui, 2021 va fi anul revoltelor în Romania și că 2021 va fi și primul an în care ‘vom aduce ode Zeului pentru mâncare’ (‘Și să nu se înțeleagă că Zeul ar fi vreun supermaket sau multinațională, vă fi un individ și e posibil să fie un român, un român patriot…’ – reprodus textual.)

Părerea mea e că astfel de aberații nu au ce căuta pe un post de știri, care și-a obținut licența de emisie și statutul de must-carry de la CNA. Și care mai e și finanțat de la stat prin tot felul de programe pe motiv că informează populația.

În calitate de deputat și membru al Comisiei pentru artă, cultură și media voi trimite o întrebare scrisă săptămână viitoare CNA-ului pentru a lămuri dacă licența pentru o televiziune de știri include (sau permite) astfel de emisiuni fantasmagorice.

Sunt aceste emisiuni ceea ce numim în termeni largi știri? Au vreo conexiune cu realitatea? Sau sunt niste tâmpenii care predispun apoi oamenii la gândire irațională, la teorii ale conspirației, la vulnerabilitate față de dezinformare și la alte chestiuni de acest tip?”, a scris Tenita pe Facebook.

Antena 3 are o emisiune specială pentru astfel de subiecte, intitulată „Adevăruri ascunse”. Invitattul permanent al acestei emisiuni este numerologul Mihai Voropchievici.

Voropchievici și-a dat cu părerea, de-a lungul timpului, despre atentate teroriste și despre alegerile prezidențiale din România.

„2016, ca vibrație nouă, este un an fatal. Vor exista atentate iar extremismul va înflori. Este un final de ciclu de 9 ani. Tot ce s-a întâmplat în acești 9 ani, ce s-a premeditat trebuie definitivat anul acesta. Dacă ai în bagaj un excedent, trebuie să scapi de el

2016 (cifrele adunate au că rezultat 9, o cifra neagră). 16, numărul din coada anului, poate rezulta în urma unei operațiuni de genul ‘8+8’, două cifre ale morții. 14.07.2016, data atentatului- iar apare cifra 6, o cifra a morții. 14, ziua de naștere a Frantei moderne este o cifră a unei depravări, a unei delăsări, a unor greșeli. O cifra găunoasă pentru Franța, care conduce la naivitate, credulitate extremă, neimplicare în nimic important, superficialitate, tendința pronunțată în a se eschiva în asumarea responsabilităților. Se merge pe principiul ‘cum o vrea Dumnezeu’. Cifra de naștere a Frantei simbolizează lenea”, spunea numerologul după atacuriel teroriste de la Nisa.

3 COMENTARII

  1. Nu mai bine schimbați nenorociții din CNA??…e mai simplu,iar atunci televiziunile varanului cât și onania TV vor dispărea…. degeaba faci tu sesizare la grupul ăla mafiot CNA că îi doare în plua de tine . .. acolo trebuie rasă de pe fața pământului clădirea cu jigodiile in ea. .

  2. Eiii,uite-acusi ,onorabila sefa pesedista a CNA si slugile latrinelor de acolo or sa asculte de maimutoiul asta userist!!Mai frate,cum ajung clovnii astia in parlament ,direct de la circ ,nu??Pai cum naiba sa mai ai incredere in astfel de oameni,ca majoritatea pluseristilor din parlament,care in afara de dat din gura frumos,sa impresioneze tineretul ,cu selfie-uri de pe bancile parlamentului,altceva nu-i duce capul sa faca…chiar nu i-a informat nimeni pe baietii astia smecheri ,”cool” 😜😝,ca schimbarea sau desfiintarea acestei institutii intra in obligatia lor,a parlamentarilor?Tot asa si cu conducerile radioului sj televiziunii publice,care se hranesc din banii de la buget din 2017, prin schimbarea legii de catre dragnea ,in parlament!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here