Descinderi ale procurorilor în București și Ilfov: Suspiciuni legate măști cu certificate de conformitate nereale

Inquam Photos/ George Călin

Poliţişti şi procurori din Bucureşti fac, vineri, şase percheziţii domiciliare în Capitală şi în judeţul Ilfov, la persoane suspectate că au făcut comerţ cu echipamente medicale şi de protecţie, în special măşti de protecţie, utilizând certificate de conformitate nereale.

„La această oră, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pune în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, în domeniul comerţului cu echipamente medicale şi echipamente individuale de protecţie”, a transmis Poliţia Capitalei.

În acest caz, mai multe persoane sunt suspectate că, în perioada mai – noiembrie anul acesta, ar fi tranzacţionat echipamente de protecţie individuală – preponderent măşti de protecţie, fără certificarea prevăzută de lege, fiind utilizate certificate de conformitate nereale. 

Persoanele vor fi duse la audieri la sediul Poliţiei Capitalei. Activitatea beneficiază de sprijinul Inspectoratelor de Poliţie ale judeţelor Arad şi Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here