Dezbaterea la care va participa președintele Iohannis, organizată de SNSPA

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Președintele Klaus Iohannis va participa, marți, la o dezbatere, la care vor fi invitați jurnaliști și analiști politici, evenimentul fiind găzduit de SNSPA.

Potrivit instituției de învățământ superior, invitația lansată de SNSPA a fost acceptată de echipa de campanie a lui Klaus Iohannis, iar detalii suplimentare urmează să fie date publicității.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă organizată la sediul PNL, că va organiza, marțea viitoare, împreună cu echipa sa, o dezbatere la care vor fi invitați politologi, formatori de opinie, jurnaliști. Șeful statului a explicat cu acea ocazie și de ce nu dorește o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

Șeful statului a fost recent ținta unei campanii agresive de fake news, diversele mesaje de acest tip fiind difuzate pe rețelele de socializare de mai mulți lideri PSD.

Comunicatul integral al SNSPA:

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a manifestat deschiderea de a asigura un spațiu neutru de desfășurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România, pentru buna informare a opiniei publice și pentru cultura democratică a societății românești.

Având în vedere anunțul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanți ai mass-media și politologi și în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus IOHANNIS, propunerea SNSPA a fost agreată.

Evenimentul va avea loc marți, 19 noiembrie 2019, într-un spațiu neutru politic dar, în același timp, reprezentativ pentru societatea românească, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.

Subliniem încă o dată importanța comunicării publice oneste, deschise, echilibrate, care să atingă teme esențiale privind modul în care funcționează instituțiile politice din România, modul în care s-a derulat mandatul actual al Președintelui României, precum și direcțiile și prioritățile care pot contribui la viitorul țării.

Detaliile dezbaterii din 19 noiembrie vor fi comunicate public imediat după ce acestea vor fi agreate de toate părțile implicate în organizarea acestui eveniment.

Foto: INQUAM/Gerorge Călin

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here