Jurnalistul Adevărul care l-a întrebat pe Ioahnnis dacă poartă cască: „PSD, în frunte cu Firea, rostogoloșete un fake-news grosolan”

Sebastian Zachmann, jurnalistul Adevărul care l-a întrebat pe președintele Klaus Iohannis dacă poartă cască, a povestit pe Facebook cum a ajuns informația la el și motivul pentru care a hotărât să pună această întrebare. „În ciuda evidenței, PSD, în frunte cu Firea, rostogoloșete un fake-news grosolan. În loc de comentarii, mergeți la vot!”, este concluzia lui Zachmann.

„Faza cu casca.

Sunt la conferința lui Klaus Iohannis, în rândul doi, banca din mijloc. După primele 10 minute, îmi scrie o colegă din presă, care se afla la sediul PSD: ”Are cască în ureche?”. ”Nu văd”, zic eu. Apoi mă uit atent la urechile lui Iohannis, ca să nu ratez vreo știre. ”În urechea stângă, nu”, spun eu. ”Părea că are ceva”, insistă colega. ”E imaginația ta”, închei eu, arogant. Îmi aștept rândul la întrebare (am picat al 15-lea la sorți). În sfârșit, urmez eu. Înainte să ajung la microfon, văd că pe fb circulă masiv urechile lui Iohannis – mai exact poze cu căști, nu doar întrebări. Ce dracu fac acum? Pun două întrebrări despre Justiție, SRI, DNA, CSM, pentru care îmi storsesem creierul. La final, întreb rapid și de cască. Iohannis răspunde uman (minune!). În următoarele minute, primesc stoluri de inimioare, dar și mesaje afectate, care deplâng starea jurnalismului din România. Ca de obicei, eu sunt la mijloc, ca orice extremist de centru, cum ar spune Radu Cosașu, suflându-mi în cască.

P.S. În ciuda evidenței, PSD, în frunte cu Firea, rostogoloșete un fake-news grosolan. În loc de comentarii, mergeți la vot!”, a scris Sebastian Zachmann pe Facebook.

4 COMENTARII

  1. Mai toxica si decat flausatul aceasta fierea-faliment. Sper ca cineva sa fi captat pstarea mizerabila a celei la fel de m izerabile mincinoase; asa a facut si cu pstarea ribila a critoresei dana budeanu. N pb, va fi rejectata si aceasta ipchimena ratata.

  2. Finalul este cel mai important,că despre propensiunea PSD în minciună,falsificare și sperjur…
    La vot în număr masiv!La absolut toate rundele electorale care urmează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here