Senatoarea AUR Diana Șoșoacă are o postare delirantă după ce Bogdan Stanoevici a murit. Ea susține că actorul nu a murit din cauza coronavirusului și că ar fi rugat-o să „lupte până la capăt”. „Nu ne puteți omorî pe toți”, avertizează Șoșoacă.

„PENTRU TOȚI „DEȘTEPȚII ” DIN MEDIA: Bogdan Stanoevici NU A MURIT DE COVID! SE VINDECASE LA 2 SĂPTĂMÂNI DUPĂ INTERNARE. BOGDAN AVEA AFECȚIUNI DE O VIAȚĂ CARE NU I-AU FOST TRATATE. LA 62 DE ANI, ARATA CĂ LA 45. M-A RUGAT SĂ LUPT PÂNĂ LA CAPĂT ȘI SĂ NU MĂ LAS. AVIZ AMATORILOR ȘI CRIMINALILOR DIN SISTEM! NU NE PUTEȚI OMORÎ PE TOȚI!”, a scris Șoșoacă pe Facebook.

Diana Șoșoacă i-a amenințat, la sfârșitul lunii decembrie, cu plângeri penale pe medicii care aveau grija de Bogdan Stanoevici, internat cu coronavirus. Stanoevici a murit, marți, 12 ianuarie la spitalul CC Iliescu din Capitala.

”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se afla în comă de aseară. A luat o infecție nosocomială. Eu i-am avertizat să îl lase în pace și să îi aplice un tratament mediu, nu acut pentru că au posibilitatea să aplice tratamente raportat la fiecare pacient în parte. După avertismentul ăsta Bogdan a intrat în comă. Eu sper să nu fie o comă indusă. Eu vă spun că voi acționa în consecință. Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie. Se adună din ce în ce mai multe probe împotriva acestor protocoale impuse și chiar voi sesiza intervenția Parchetului General care trebuie să desfășoare controale la toate spitalele”, a declarat Diana Șoșoacă pe 20 decembrie.

Stanoevici a participat alături de Șoșoacă la manifestațiile împotriva masurilor luate de autorități pentru a stavili pandemia. În 16 mai 2020, el a protestat în Piața Victoriei împotriva ”dictaturii sanitare”, unde s-a pupat și s-a îmbrățișat cu alți protestatari.

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă masca de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este „sănătos”.

„Pentru a evita speculațiile ulterioare și atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rand pentru că sunt sănătos. Și aici îl citez pe ministrul Sănătății, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoși nu o poartă. Am făcut în fiecare lună cate un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii și mi-a ieșit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aș pune masca s-ar produce o infecție și chiar nu am timp de infecții în acest moment”, a susținut atunci Stanoevici.

Tot atunci, Bogdan Stanoevici a spus că este convis de faptul că virusul a fost creat într-un laborator.

„Acest virus a fost creat în laborator. Nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situații. Există brevetul înregistrat și la Paris și la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutații. Ne aflăm deja la cea de-a noua mutație a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutații”, a afirmat Bogdan Stanoevici.

1 COMENTARIU

  1. Individa asta vrea sa fie considerata un trump cu rochie,dar totusi romanii nu sunt atat de idioti incat sa sustina o gloata ce se inchina la icoana lui putin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here