Director de spital, despre minorii bolnavi Covid-19: Majoritatea au părinți nevaccinați

Captură de ecran

32 de copii sunt internați la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, infectați cu SARS-CoV 2, dintre care 10 în Secția de Terapie Intensivă. Anunțul a fost făcut de dr. Alexandru Ulici, directorul unităţii medicale. Cei mai mulți dintre minori au părinții nevaccinați.

„Avem posibilitatea să mai mărim numărul de paturi, problema este că, din cauza circuitelor, practic desființăm secții. Suntem puși în situaţia de a desființa secții, pentru că nu putem asigura circuite. Nu sunt spitalele din România, nici în lume, pregătite pentru așa ceva . De asta în lume s-au construit spitale”, a explicat Ulici, luni, la o dezbatere găzduită de Organizația Salvați Copiii România, relatează SPOTMEDIA.RO.

Numitorul comun al copiilor internați cu Covid este că majoritatea are părinți nevaccinați, a mai precizat dr. Alexandru Ulici: „Din păcate, istoria ne învață că trebuie să ne așteptăm la ce e mai rău. Eu cred că o să crească numărul de cazuri la copii, e o vânătoare de vrăjitoare când vorbim despre vaccin, a ajuns să fie o rușine în România să spui că ești vaccinat, suntem ca în gluma aceea că Bill Gates a vrut să îi omoare pe toți și să facă un guvern mondial cu români și bulgari. Închiderea școlilor nu va reduce numărul de cazuri la copii, dar va crea analfabeți funcționali și emoționali”, a concis medicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here