Liviu Marian Pop -”Genunche” a trecut în partidul lui Liviu Dragnea. Uns șef la filiala sector 1, Pop spune că aduce „patriotismul în Sectorul 1”

Liviu Marian Pop, fost senator PSD și ministru al Educației, a anunțat luni seara că s-a înscris în partidul lui Liviu Dragnea. Fostul ministru PSD al Educației Liviu Pop ”Genunche” a fost pus șef la filiala sectorul 1 a partidului lui Dragnea Alianța Pentru Patrie.

Suntem convinși că Liviu Pop a fost un excelent ministru! Ministrul Educației care a aplicat punctual programul de guvernare lansat atunci de Liviu Dragnea! Adică majorarea salariilor profesorilor și a întregului personal din învățământ, promovarea proiectului CRED – pentru formarea cadrelor didactice din învățământul preuniversitar – adicā a peste 55.000 de profesori, reintroducerea titularizării în sistemul de învățământ! De astăzi s-a alăturat echipei APP și va coordona oraganizatia sectorului 1! Bine ai venit, Liviu Pop! Te asteaptā cu multă speranțā toți cei care acum strâng semnături pentru demiterea Clotildei și a găștii ei de acolo! Să nu-i dezamăgești!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a partidului.

Exact acum un an de zile, după ce nu a mai prins un loc pe listele PSD pentru alegerile parlamentare, fostul ministru făcea un sondaj pe pagina sa de Facebook pentru a vedea dacă să rămână sau să plece din PSD. ”Oricum, am un feeling ca veti alege Pro Romania”, îi răspunde cineva la comentarii.

Buna seara, patrioți! Aducem patriotismul în Sectorul 1, București. Vă așteptam alături de noi”, a anunțat Pop pe Facebook.

În noiembrie 2020, Liviu Marian Pop a anunțat că demisionează din PSD. El era supărat că a rămas în afara listelor parlamentare ale PSD.

Postarea integrală a lui Liviu Marian Pop din noiembrie 2020:

Astăzi m-am retras din Partidul Social Democrat. Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean.

Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de către acesta, coroborat cu aceeași conduită greșită din campania electorală recentă, mă determina să fac acest lucru.

A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară. Mai mult, doamna puternică din spatele lui l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari și președinți de organizații locale PSD Maramureș.

Rămân același om care se va implica în a ajuta pe fiecare maramureșean și nu numai. Totodată, rămân alaturi de toți colegii și colaboratorii cu care am lucrat în ultimii ani.

Îmi rezerv dreptul de a analiza revenirea în PSD doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele organizației PSD Maramureș. Să auzim numai de bine și succes tuturor candidaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here