DOCUMENT | Manipularea Gabrielei Firea, dezvăluită! A fost publicat protocolul dintre administrațiile roșii de la București și Chișinău

captură video

Protocolul de colaborare dintre primăriile București și Chișinău, ambele conduse de administrații „roșii”, a fost publicat de jurnalistul Sorin Ioniță. Este vorba de documentul despre care Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă, a spus că nu a fost semnat, dând impresia că așa ceva nu există. Primăria București a spus doar o jumătate de adevăr – protocol nu a fost semnat, dar el există.

„Gabriela Firea şi acordul de cooperare cu Iv Ceban, primarul socialist de Chişinău, ataşat aici. E greu de înţeles de ce minte Firea cu chestii gogonate: că vicele ei, buldogul Bădulescu, s-ar fi dus alaltăieri la Chişinău doar pentru chestii culturale cu Eminescu, că n-au niciun acord, etc.

Când evident că au discutat şi politic, delegaţia bucureşteană a fost în Consiliul Municipal Chişinău, iar acord există, supliment la cel din 1999, redactat de Ceban, căruia ca şi lui Dodon îi arde buza să semneze ceva cu partea română, orice, pentru imagine şi câştig politic. Ca dovadă că la nevoie îşi schimbă şi numele din Ivan, în Ion 🙂

Draftul ataşat cu care a venit acasă Bădulescu : normal, nesemnat, urmează să agreeze şi Firea prevederile, apoi vor semna. Până la urmă, ce să faci, asta au ales oamenii la Chişinău, pe pro-rusul Ceban, cu el dansezi, ce mare chestie?

Oricum PSD a iubit dintotdeauna jocul în ape tulburi în Moldova. Şi ar fi şi pentru Firea un câştig: la altă primărie din Europa n-are intrare, nici ce discuta, nici măcar la Sofia, e un fel de Viorica Dăncilă a primarilor de capitale UE.” a scris Soria Ioniță pe Facebook în mesajul care a însoțit protocolul de colaborare.

Image may contain: text
sursa: Sorin Ioniță / Facebook
Image may contain: text
sursa: Sorin Ioniță / Facebook
No photo description available.
sursa: Sorin Ioniță / Facebook

Întreaga ședință a fost transmisă în direct:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here