Doi copii gemeni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, în timp ce mama lor era live pe Facebook

Doi copii gemeni, în vârstă de 2 ani, au murit miercuri seară după ce au căzut de la etajul al 10-lea al unui bloc din Ploieşti. Mama acestora ar fi transmis live, pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia, scrie News.ro. 

Poliţia Prahova a anunţat că, miercuri, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei nr. 2 Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 că pe Bulevardul Republicii, doi copii gemeni, fată şi băiat, cu vârsta de 2 ani şi două luni, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament.

 

Copiii au fost preluaţi de ambulante şi duşi la spital, însă nu au mai putut fi salvați, fiind declarat decesul.

 

Mama celor doi copii ar fi transmis live, pe Facebook, în momentul în care tragedia a avut loc. În imagini, publicate de News.ro, se vede cum femeia ascultă manele şi fumează, alături de cel de-al treilea copil al său, în vârstă de 5 ani, iar transmisia se întrerupe când cineva bate insistent la uşă, femeia întrebând pe altcineva: ”Vezi cine buşeşte în halul ăla?”.
În imaginile transmise pe Facebook apare mama copiilor, au confirmat pentru News.ro surse judiciare.
Timp de trei minute şi jumătate, femeia transmite live. Alături de fiul său, ea ascultă manele, iar la un moment dat îşi aprinde o ţigară. Transmisia se încheie brusc, când se aud bătăi insistente în uşă, iar femeia spune: „Ia vezi, Alino, cine e? Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla?”.
Sursele judiciare au precizat că se fac cercetări pentru a se stabili dacă transmisia avea loc chiar în momentul în care copiii cădeau de la etajul 10. Aceleaşi surse au declarat că, în acest moment, nu există suspiciunea că cei doi fraţi ar fi fost împinşi să cadă de la etaj.
Femeia a intrat în stare de şoc şi este internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here