Dumitru Coarnă nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD și va activa ca deputat neafiliat

Dumitru Coarnă nu mai face parte, de luni, din grupul deputaţilor PSD şi va activa ca parlamentar neafiliat, a anunţat liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis, informează News.ro.

„Vreau să anunţ plenul Camerei Deputaţilor că, începând de astăzi, domnul deputat Dumitru Coarnă nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor şi va activa ca parlamentar neafiliat”, a declarat, în plenul de luni, Alfred Simonis.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni că Biroul Permanent al PSD va lua act de documentele depuse de Organizaţia PSD Călăraşi, din care face parte deputatul Dumitru Coarnă, de excludere a sa din partid, el arătând că parlamentarul social-democrat a depăşit o linie roşie, având un dialog cu un stat agresor.

„O să luăm act de aceste documente şi cred că domnul Coarnă a depăşit o linie roşie, având un dialog cu un stat agresor şi asupra unui stat suveran. Este exclus ca eu să îmi schimb poziţia în ceea ce priveşte pe domnul Coarnă”, a explicat Ciolacu.

Despre ceilalţi parlamentari care au participat la discuţia cu Ambasadorul Rusiei, preşedintele Camerei a arătat că nu crede că există aşa ceva în Regulament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here