Europarlamentarul Maria Grapini revine cu detalii despre vizita pe care o face în Israel în aceste zile. După ce ieri scria că a fost în orașul „Tela Viv”, astăzi a povestit cum a zburat cu elicopterul la „toate granițile” Israelului, informează Digi24.

Postarea needitată a Mariei Grapini: 

Azi am inceput ziua la ora 7.30 si inca nu am terminat-o! Peste patru ore de zbor cu elicopterul in Israel, trecand pe la toate granitile( Liban,Siria,Iordania) Am vizitat tunelul ce se sapa in piatra( estimeaza ca va dura 14 ani)la granita cu Liban,am vizitat mai multe baze militare! Acum am inteles mult mai bine istoria dar si prezentul Israelului!”

Maria Grapini este cunoscută pentru gafele pe care le face pe Facebook. Spre exemplu, în aprilie 2019, Grapini a scris pe contul privat de Facebook: „Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”.

Cum o ironizează Ambasada Suediei pe Maria Grapini

Ambasada Suediei la București a postat, miercuri, pe Facebook, un mesaj scris greșit în mod intenționat, în replică la postarea Mariei Grapini.

După ce Grapini a scris marți ”Seara buna din Tela Viv”, ambasada Suediei a postat mesajul ”Salutări din Kise Leff!”.

Foto: Maria Grapini participa la reuniunea grupului mixt de control parlamentar specializat al Europol, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, luni 25 februarie 2019. Inquam Photos / George Calin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here