După o ceartă cu soția, un bărbat a parcurs pe jos 400 de kilometri, timp de o săptămână, pentru a-și „limpezi mintea”

Un echipaj de poliţie din Italia a oprit un bărbat care a parcurs o distanţă de aproape 400 de kilometri, mergând pe jos timp de peste o săptămână, pentru a-şi limpezi mintea după o dispută cu soţia lui, informează Agerpres, care citează DPA.

Italianul a fost oprit la primele ore ale zilei de luni de o maşină a poliţiei aflată în patrulare în apropiere de Fano, în centrul Italiei. Bărbatul era obosit şi înfrigurat, a precizat pentru DPA Antonio Squanci, un oficial din cadrul forţelor de ordine italiene.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a plecat din locuinţa sa, aflată în provincia Como, din nordul Italiei, pe 22 noiembrie, şi a luat trenul spre Milano. De acolo, a mers pe jos, încercând să ajungă în provincia Apulia, din sudul Italiei, a precizat Antonio Squanci.

Localitatea Fano, acolo unde a fost oprit de poliţişti, se află la 379 de kilometri distanţă de gara centrală din Milano. Potrivit Google Maps, parcurgerea pe jos a acestei distanţe implică o durată de 79 de ore, fără opriri.

Poliţiştii l-au dus pe bărbat la un hotel, după care i-au telefonat soţiei acestuia, care a venit să-l ducă înapoi acasă pe protagonistul acestui incident insolit.

Antonio Squanci a infirmat informaţiile apărute în presă potrivit cărora bărbatul ar fi fost totodată amendat pentru încălcarea unei restricţii naţionale de circulaţie impuse din cauza pandemiei de coronavirus, valabilă de la ora 22:00 până la ora 05:00.

„Analizăm situaţia, dar momentan, nu a fost emisă nicio amendă”, a mai spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here