După Trump, a venit rândul Coreei de Nord să-l atace pe Joe Biden: Un așa câine turbat trebuie lovit cu bâta

„Câine turbat”, „înebunit după putere”, „un maniac de școală veche”, „prezintă simptomele unei demențe târzii” – acestea sunt doar câteva dintre insultele adresate lui Joe Biden de către agenția de presă a Coreei de Nord, KCNA. Potrivit jurnaliștilor/propagandiștilor de la Phenian, articolul vine după ce Joe Biden a jignit Coreea de Nord, dar fără să precizeze în ce sens. Dincolo de invective, sunt câteva asemenănări între ce spune Coreea de Nord și ce spune Trump despre Joe Biden. Ambele tabere îl consideră pe fostul vicepreședinte incapabil de a fi președinte, deoarece este bătrân și bolnav.

„Un câine turbat din SUA a avut încă un spasm, fiind avid după putere. Biden este lipsit de aspectul elementar al unei ființe umane, ca să nu mai vorbim de un politician, din nou a împrăștiat o serie de porcării la adresa demnității supreme a conducerii RPDC (Republica Populară Democratică Coreea, sau DPRK, numele oficial al țării, n.red.).

O cioară nu devine mai albă dacă o speli mai des. Lui Biden, tot nesăbuit, nu i-a venit mintea la cap deși a fost respins de tot poporul, deci trebuie să fie un câine turbat care vrea doar să sară la gâtul altora. Un asemenea câine turbat nu are egal în șiretenie, atunci când își urmărește interesul propriu.

Un asemenea profitor care a dus două campanii prezidențiale eșuate, s-a implicat acum cu zel într-o nouă campanie, plimbându-se de colo-colo ca un maidanez flămâd.

I-a și uitat numele lui Obama, pe care l-a slujit și l-a numit șeful lui, un semn al demenței într-o fază târzie. Se pare că acum a venit timpul să părăsească această viață.

Un asemenea individ a avut îndrăzneala să jignească demnitatea conducerii supreme a Coreei de Nord. A fost un ultim efort al unui câine turbat care vrea să-și grăbească moartea.

Biden, ascultă aici cu atenție!

Oricine îndrăznește că jignească demnitatea conducerii supreme a DPRK nu scapă de pedeapsa nemiloasă a DPRK, indiferent cine e. Câinii turbați ca Biden pot să rănească mulți oameni. Ei trebuie omorâți în bătaie cu bâtele, până nu e prea târziu. Asta ar fi și în avantajul SUA.” a scris KCNA.

Joe Biden este considerat unul dintre favoriții pentru obținerea nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale de anul viitor. Doar că Donald Trump încearcă să-l discrediteze, ca să-i scadă șansele. Din cauza acestor eforturi, democrații din Camera Reprezentanților au declanșat procedurile pentru suspendarea lui Donald Trump din funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here