Elon Musk: Twitter va permite în curând organizaţiilor să identifice conturile de Twitter asociate cu acestea

Elon Musk a afirmat duminică că Twitter va permite în curând organizaţiilor să identifice conturile de Twitter asociate cu acestea, în condiţiile în care Musk continuă să găsească modalităţi de a limita conturile false, transmite Reuters, citată de News.ro.

”Se lansează în curând. Twitter va permite organizaţiilor să identifice ce alte conturi Twitter sunt asociate cu ele”, a spus Musk într-un tweet duminică.

El nu a oferit alte informaţii.

Platforma de socializare şi-a întrerupt vineri serviciul de abonament cu bifă albastră, anunţat recent, în valoare de 8  dolari, pe măsură ce conturile false s-au răspândit, iar noul proprietar Elon Musk a readus insigna ”oficială” unor utilizatori ai platformei de socializare.

Conturi false care se pretind a fi mărci mari au apărut cu bifa albastră de la noua lansare, inclusiv Tesla) şi SpaceX, companii deţinute de Musk, precum şi Roblox, Nestle S) şi Lockheed Martin.

Musk a spus într-un tweet de sâmbătă că Twitter Blue ”va reveni probabil la sfârşitul săptămânii viitoare”.

Noul proprietar al Twitter Inc, Elon Musk, a ridicat joi posibilitatea ca platforma de socializare să intre în faliment, în ziua în care directorul pent încredere şi siguranţă a părăsit compania.

Twitter a eliminat 4.400 din cei 5.500 de angajaţi contractuali ai săi şi se estimează că reducerile vor avea un impact semnificativ asupra moderarii conţinutului şi asupra serviciilor de infrastructură de bază, a scris duminică Casey Newton, reporter pentru publicaţia tehnologică Platformer.

Twitter nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a Reuters.

Elon Musk le transmite angajaţilor Twitter că munca de la distanţă se va încheia şi că urmează ”vremuri dificile”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here