Emil Grădinescu cere iertare după ce l-a criticat dur pe portarul Răzvan Ducan

Emil Grădinescu şi-a cerut iertare, vineri, după ce în timpul comentariului meciului Backa Topola – FCSB, din preliminariile Ligii Europa, transmis în direct de Look Plus, l-a criticat dur pe portarul Răzvan Ducan, transmite News.ro.

”Am fost nedrept cu Răzvan Ducan şi îmi pare rău. Aşa e la fotbal, te fură tensiunea meciului şi ajungi să spui lucruri pe care le regreţi după aceea. Răzvane, am greşit, scuze!”, a notat Grădinescu pe Facebook.

Grădinescu a comentat alături de Vlad Enăchescu partida câştigată de FCSB în Serbia, la loviturile de departajare.

“Haide, Ducane! De ce stai pe linia porţii? 5 goluri încasate, 3 dintre ele opera lui Ducan. Nu ne putem supăra pe el, are doar 19 ani, e la primul meci oficial pentru FCSB, a scos un gol într-o situaţie 1 contra 1. E un meci special, în condiţii speciale, cu nişte jucători speciali. Acum… nici noi n-avem vreo vină că Ducan a ales meseria asta de portar, chiar n-avem nicio vină. Mă întreb dacă nu era mai bine să fi jucat fără portar. Acum e prea târziu. De Ducan nu mai putem să spunem nimic, cu el sau fără el e acelaşi lucru”, a spus Grădinescu în timpul meciului, potrivit sport.ro.

La finalul prelungirilor, el a mai afirmat: “Şţii de ce se bucură gazdele? Pentru că la penaltiuri, n-avem nicio şansă. Cu Ducan în poartă, treaba e rezolvată”. După golul de 5-5, Grădinescu a mai spus: “Fără portar, nu era gol!”.

Formaţia FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

Sârbii au condus cu 2-0, apoi au rămas în inferioritate numerică şi au reuşit totuşi să înscrie de patru ori. De la Backa au fost eliminaţi doi jucători (Ponjevic ’44 şi Siladji ‘103). Trei dintre golurile înscrise în inferioritate numerică de Backa au venit la un minut după goluri marcate de FCSB.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 6-6, golurile fiind înscrise de Milicevic ’11, Duronjic ’14, Antonic ’51, Tomanovic ‘90+4, ‘117 şi Tumbasevic ‘105+1 pentru gazde, respectiv Coman ’25, Man ’50, ’63 (penalti), ‘105, Balaz ‘90+3 (autogol) şi Petre ‘108 pentru FCSB. Penaltiul a fost acordat pentru un fault la Coman.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Răzvan Ducan, a apărat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au înscris Tomanovic, Zec, Antonic şi Djuric. Pentru FCSB au marcat Moruţan, Perianu, Panţîru, Petre şi Man.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here