Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Eugen Teodorovici a lansat o nouă salvă de replici acide la adresa președintelui interimar PSD Marcel Ciolacu, după ce îl mai atacase în urmă cu câteva zile. „Ciolacu trebuie să înțeleagă că nici vechimea, nici continuitatea în PSD nu sunt argumente suficiente pentru a demonta un act de lașitate și de trădare”, spune Teodorovici pe Facebook.

„Avem acum, în “conducerea” interimară, „modele” de statornicie în imobilitate și inconsecvență‼️

Noroc că sunt mulți oameni cu vechime în PSD care au realizat mult mai mult pentru țară și pentru PSD, așa cum suntem mulți oameni mai noi și mai tineri, fără titlu de membru fondator și fără certificat de revoluționar, care am venit din convingere, demonstrand deja mult mai mult decât au făcut-o vreodată Marcel Ciolacu și alții asemenea‼️

P.S.: Mai este nevoie să-i amintesc lui Marcel echipa care a reușit, în 2012, la Buzau, să obțină victoria în alegeri?”, a scris Eugen Orlando Teodorovici, luni, pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Eugen Orlando Teodorovici vine după ce liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică că este „un pic cam forțat” ca Eugen Teodorovici, venit în PSD de la liberali, să-l acuze pe el, membru fondator PSD, de blat cu liberalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here