Explozia din Vrancea. Starea bărbatului internat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” cu arsuri pe mai mult de 40% din suprafaţa corpului este stabilă

Sursa: X

Starea bărbatului rănit în explozia de pe şantierul Autostrăzii Moldova şi internat la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” cu arsuri pe mai mult de 40% din suprafaţa corpului este stabilă, el fiind detubat, transmite News.ro.

Pacientul aflat la Spitalul ”Bagdasar-Arseni”, în vârstă de 61 de ani, are arsuri de gradul l-ll pe 40 % suprafaţa corporală.

Conform reprezentanţilor unităţii sanitare, bărbatul este ”conştient stabil hemodinamic, detubat”.

El este dus la sala de operaţii pentru continuarea tratamentului chirurgical, au transmis reprezentanţii Spitalului ”Bagdasar-Arseni

Pacientul va fi tratat în continuare în ţară, nefiind luat în calcul pentru moment transferul în străinătate.

Un alt rănit, în vârstă de 40 de ani, adus la Spitalul Floreasca, are arsuri tot pe 40% din suprafaţa corpului, însă sunt de gradele ll – lll.

Autorităţile din Vrancea au activat, în noaptea de miercuri spre joi, Planul Roşu de Intervenţie, după ce un incendiu a cuprins o magistrală de gaz, pe şantierul Autostrăzii Moldova. Patru muncitori ai firmei care lucrează la construcţia autostrăzii au murit, iat alţi cinci au fost răniţi. Trei dintre răniţi au avut arsuri superficiale, fiind externaţi joi dimineaţă de la Spitalul Adjud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here